'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Spaghetti, Menggugah Selera - Bring

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Spaghetti, Menggugah Selera

spageti

Saya masih tercari-cari idea cara membuat spageti anti gugur istimewa, resepi spageti, kudapan yang sedang dicari oleh sesetengah orang di sekeliling kita sekarang, mungkin salah seorang daripada mereka adalah kawan. Orang ramai menggunakan internet pada telefon pintar untuk melihat maklumat foto sebagai idea. Nah, pada ketika ini, saya akan memberi arahan tentang cara memperkenalkan nugget: cara mudah untuk memasak spageti yang tidak rumit dan tidak mudah untuk disediakan. Jika tidak dirawat, hasilnya boleh menjadi ringan dan bahkan tidak menyenangkan. Malah, spageti yang baik harus mempunyai rasa yang merangsang selera makan.

Banyak faktor mempengaruhi rasa spageti, daripada jenis bahan sehinggalah kepada pilihan bahan segar, cara dimasak dan dihidangkan. Tidak kira di mana anda berada, jika anda ingin membuat spageti yang lazat jangan risau kerana jika anda sudah tahu kaedahnya, hidangan ini boleh menjadi sangat istimewa. Kemudian ada gambar spageti yang boleh anda jadikan idea.

Berikut adalah beberapa cara mudah dan mudah untuk memasak spageti masak. Anda boleh memasak spageti dengan 12 jenis bahan dan 16 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

Semua orang yang makan spageti ni rasa sedap walaupun tak suka. Masak dengan penuh kasih sayang. # Pakaian emas

Bahan dan rempah untuk spageti:

  1. 1 pek spageti
  2. 1/2 kiub ayam
  3. 1 tin sos spageti
  4. 1 mentol
  5. 10 batang sup
  6. 500 gram bebola daging
  7. 2 helaian iklim
  8. 1 keping daging rebus
  9. 1 sudu teh garam
  10. Besar
  11. cuaca
  12. 1 sudu besar garam

Beginilah cara spageti berfungsi

  1. bahan-bahan
  2. Bilas dan rebus daging yang telah dimasak
  3. Potong bawang, basuh dulu.
  4. Potong sosej mengikut saiz yang dikehendaki
  5. Mula-mula masukkan air, 1 sudu besar garam, dan sedikit minyak ke dalam periuk.
  6. Hidupkan api dan biarkan air mendidih
  7. Bila mendidih masukkan spageti dan masak spageti hingga empuk.
  8. Bila dah panas, tutup api dan kukus spageti.
  9. Panaskan kuali dan masukkan minyak.
  10. Bila minyak sudah panas, masukkan bawang besar dan tumis hingga sebati dan naik bau.
  11. Apabila bawang kering, masukkan daging cincang. Masak daging sehingga air kering. (jangan tambah air)
  12. Kemudian masukkan sup spageti dan 2 tin sos spageti, serta kiub ayam dan 1 sudu kecil. garam.
  13. Masak hingga pekat, kemudian masukkan sosej dan bebola daging dan kacau.
  14. Konsistensi sup bergantung pada pilihan kita, keluarga saya suka kuah pekat.
  15. Sebaik sahaja anda mendapat perhatian yang anda inginkan, anda sudah bersedia untuk memadamkan api dan menghidangkan.
  16. Saya gembira mencuba dan makan untuk gembira. Salam sejahtera, Yati Fai

kenapa? Bukan mudah? Inilah cara memasak spageti di rumah. cubaan yang baik!

Link copied to clipboard.