'/> Bagaimana Menyiapkan Gehu (tauhu sumbat bersalut tepung), Menggugah Selera - Bring

Bagaimana Menyiapkan Gehu (tauhu sumbat bersalut tepung), Menggugah Selera

Gandum (tauhu diisi dengan tepung)

Mencari resipi unik untuk gandum (tauhu diisi dengan serbuk)? . Orang ramai menggunakan internet pada telefon pintar untuk melihat maklumat gambar. Pada ketika ini saya akan menunjukkan kepada anda pelajaran yang lazat tentang cara memasak gandum (tauhu serbuk) dengan sangat keras dan mudah. Jika dirawat dengan tidak betul, hasilnya akan menjadi mudah dan sangat tidak menyenangkan. Gandum (tauhu serbuk) boleh memenuhi selera kita apabila kita memerlukan bau dan rasa.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi rasa tauhu sedikit sebanyak (mengisi tauhu dengan tepung), jenis bahan dan pilihan bahan segar, serta pemprosesan dan penyajian. Jika anda ingin memasak gandum (tauhu dengan tepung) di rumah, jangan risau, kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Seterusnya, figura Giz (disumbat tauhu hancur) boleh dijadikan idea.

Baiklah cuba kali ini, masak gandum (isi tauhu) di rumah. Jika makanannya ringkas, makanan ini akan membantu anda menyihatkan keluarga anda. Anda boleh membuat gandum (tauhu campur tepung) dalam 14 bahan dan 4 langkah. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

Bahan-bahan dan rempah ratus untuk membuat gandum (dengan tepung tauhu)

  1. 25 Farah Tauhu Lampung
  2. 1/2 biji timun
  3. 1/2 biji lobak merah
  4. API Chile
  5. Bawang besar
  6. Bawang putih
  7. Lada palsu
  8. 200 gram daging rebus. Jika tidak, anda boleh menyimpan kiub ayam
  9. tepung
  10. Serbuk timah
  11. Daun bawang
  12. garam
  13. gula perang
  14. Lurus

Penyediaan gandum (isi serbuk tauhu)

  1. Potong tauhu berbentuk X untuk mudah dimasukkan. Lobak merah dan labu dipotong mancis. Cincang lada segar. Basuh daging lembu yang telah direbus dengan air
  2. Minyak 5 biji bawang merah, 5 ulas bawang putih dan 1 sudu kecil tepung allium. Kemudian tutup kuali dengan rempah dan masukkan daging cincang. Masak daging yang telah dimasak sehingga empuk. Masukkan lobak merah, lada segar, labu. Tutup api dengan goncangkan sedikit
  3. Campurkan tepung gandum bersama serbuk penaik, garam bawang merah, bawang besar dan bawang putih yang dikisar. Gaul sebati. Masukkan biji tauhu, kemudian masukkan biji tauhu ke dalam adunan tepung dan gaul hingga tepung kekuningan.
  4. Gandum goreng boleh dimakan bersama soya panas. Taburkan lada segar dengan bawang putih. Kemudian keluarkan dan bersihkan sehingga semuanya baik. Masukkan gula merah dan soya. Koko 2. Sedia! Semoga berjaya !!

kenapa? Betul ke? Inilah cara mengamalkan gandum (tauhu pengisi) di rumah. Bergembiralah!

Link copied to clipboard.