Bagaimana Membuat Spagetti Bolognese yang Lezat Sekali
Resipi Spaghetti Bologna Inginkan idea hebat dengan nasib malang? Pengguna rangkaian sudah biasa menggunakan gajet Internet untuk menggunakan maklumat imej sebagai maklumat. Dan kali ini saya akan berkongsi panduan untuk menghidangkan resipi spageti bolognese, jadi ia tidak sukar, tetapi ia tidak mudah. Jika dilakukan secara tidak betul, hasilnya adalah murni dan selalunya sangat tidak menyenangkan. Sebenarnya spageti bolognese manis sepatutnya mempunyai bau dan rasa yang boleh membuatkan anda hilang selera makan.
Banyak faktor mempengaruhi kualiti rasa spageti bolognese: pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan, komposisi dan persembahannya. Jangan risau jika anda ingin membuat spageti bolognese yang lazat di mana-mana sahaja, kerana jika anda sudah tahu cara membuatnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Kemudian ada foto spaghetti bolognese yang boleh anda jadikan inspirasi.
Di bawah adalah beberapa cara mudah dan mudah untuk menyediakan spageti bolognese. Anda boleh menyediakan spageti bolognese dalam 13 bahan dan 10 langkah. Beginilah cara penyediaan makanan.
#goldenapron # minggu12 Pada ketika ini kakak saya mencipta resipi spageti bologna daripada Anak 2. Ada2 je kan diorang nih lagaknye ala2 masterchef junior. Kesan yang hebat di sebelah kanan. Mana tak nay petang 2 lepas kafa duke online mastershenge dengan ada diorang lyan sampay habis dari 1 series 1 series. Taste Bun Anak 2 Kakak Ni Dahsyat Tau Ada je Kurang Itu untuk Bih Inni. Ya, kakak selalu ajak anak ke dapur, tolong sediakan sayur, ayam, udang, dll. Saiz potongan lebih tinggi sedikit daripada yang diperlukan. Jumpa 3 kakak dan 1 gegurl (9 bulan lagi) tapi jumpa diorang ni kat dapur. Kakak La ለ atas kebebasannya untuk berusaha menjaga adiknya.
Spaghetti Bologna Bahan & Rempah
- 200 g spageti (dimasak)
- 200 gram kepingan ayam
- 4 ulas bawang putih
- 1 biji bawang besar
- 1 sudu kecil lada hitam
- 1 sudu kecil serbuk oregano
- 2 cawan spageti rebus dengan air
- 4 biji tomato
- 1 biji lobak merah
- 1 biji lada benggala
- 4 sudu besar tomato
- 1 sudu besar garam
- 2 sudu besar gula
Langkah-langkah membuat spageti bolognese
- Input 2 ፡
- Potong bawang putih dan bawang besar.
- Kemudian masukkan bawang putih dan goreng sebati.
- Satukan ayam dengan puree ringan. Anda boleh melakukan ini jika anda ingin membeli sesuatu yang sedia untuk dijual.
- Kemudian masukkan ayam yang dicincang tadi ke dalam bawang yang dicincang. Masukkan sedikit air ke dalam periuk pasta.
- Potong tomato dan lobak merah.
- Kemudian masukkan tomato cincang dan lobak merah ke dalam ayam rebus.
- Masukkan semua jenis tepung: serbuk lada hitam, tepung oregano, garam tomato. Jangan lupa untuk menambah beberapa sup tomato.
- Perasakan dengan garam dan gula. Masak hingga keperangan sedikit.
- sedia!
apa khabar Adakah itu benar? Cara memasak spageti bolognese di rumah. Jadilah berguna dan menyeronokkan!